PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

maandag 6 mei 2013

Als VIP naar het WK 2014 in Brazilië!

Met Go4goals wint iedereen. De nieuwe 'kras en win' actie vanuit ROCKFON start vandaag.

Go4Goals is een sportieve kras & win actie. Het doel? ROCKFON-fans naar het WK Voetbal van 2014 in Brazilië sturen of andere prachtige prijzen laten scoren. Tegelijk steunen we er ook een project van SOS Kinderdorpen in Sao Paulo mee. Iedereen wint dus!

Bij elke aankoop van een doos ROCKFON Krios A en Fibral Wit A (600/1200 x 600 mm) krijgt u een kraslot. Kras de twee zilveren laagjes weg en ontdekt meteen wat u gewonnen heeft! De actie loopt van 6 mei tot en met 28 februari 2014.

SOS Kinderdorpen

Voor elke gekraste World Cup schenken we 1 euro aan een project van SOS Kinderdorpen in Brazilië. In Sao Bernardo do Campo (nabij Sao Paolo) steunen we de bouw van zes familiewoningen en de renovatie van een gastenverblijf en een recreatiecomplex. Tegen de zomer van 2014 moeten in dit nieuwe kinderdorp zo’n 80 kinderen een thuis vinden. Op die manier helpen we samen met SOS Kinderdorpen, dat al sinds 1970 in Brazilië actief is, een betere toekomst op te bouwen voor een bijzonder kwetsbare groep in de Braziliaanse samenleving. Een goed doel dus!


  > ALLE NIEUWSBERICHTEN
  ALLE NIEUWSBERICHTEN

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order