Rockfon® Canva™ Wall Panel wint Archiproducts Design Award 2023

11 december 2023

Nieuwe akoestische designoplossing wint prestigieuze prijs in de categorie Kantoor. Het team van Rockfon neemt de award in ontvangst tijdens de show in Milaan, Italië.

Archiproducts Design Award 2023

Archiproducts Design Award 2023

De Rockfon Canva collectie is waarschijnlijk het meest veelzijdige assortiment van akoestische designoplossingen in ons portfolio. Het heeft de specificaties van een hoogwaardig architectonisch product met betrekking tot brandveiligheid, akoestiek en emissies, en is zeer eenvoudig en snel te installeren.

Christian Klinge

Director Design Solutions bij Rockfon

Ontworpen in samenwerking met AKUART, biedt Rockfon Canva Wall Panel een krachtig statement en briljante akoestiek in één enkel designelement. Verkrijgbaar in de 34 inspirerende kleuren van het Colours of Wellbeing assortiment, of te personaliseren met een eigen foto, bewegwijzering, artwork of afmeting naar keuze. Het verwisselbare doek maakt het gemakkelijk om het interieurontwerp te vernieuwen wanneer huurders wisselen of het gebruik van de ruimte verandert.

De wandpanelen van Rockfon Canva bieden klasse A geluidsabsorptie dankzij de kern van steenwol, een materiaal dat zorgt voor uitstekende akoestische prestaties en volledig recyclebaar is. De panelen zijn net zo gemakkelijk op te hangen als een schilderij en worden volledig gemonteerd geleverd met een geprint textieldoek in een mat aluminium frame.

Het is een eer om de Archiproducts Design Award te ontvangen voor Rockfon Canva Wall Panel. Deze erkenning is een bevestiging van onze toewijding om ontwerp- en innovatiegrenzen te verleggen, waarbij vorm en functie worden samengebracht om esthetiek en akoestische prestaties te verbeteren.

Alessandro Buldrini

Sales Director bij Rockfon Italy & Malta