Design Stories achter de nieuwe designcollectie

6 november 2023

Ontdek de video’s over Rockfons nieuwe designcollectie: waar welzijn, flexibiliteit en esthetiek samenkomen in innovatieve producten voor inspirerende werkplekken.

Rockfon Senses

Afgelopen jaar introduceerde Rockfon een compleet nieuwe collectie akoestische designoplossingen. Als fabrikant die vooral bekend staat om zijn hoogwaardige systeemplafonds met uitmuntende akoestische prestaties, slaan we een nieuwe weg in met innovatieve, duurzame designproducten voor interieurs die er net zo goed uitzien als ze klinken.

Rockfon designfilosofie

In de nieuwe reeks video’s ‘Rockfon Design Stories’ deelt het innovatieteam de verhalen achter het nieuwe assortiment. Christian Klinge, Director of Design Solutions, vertelt in de algemene video over de filosofie die ten grondslag ligt aan de akoestische designcollectie. Daarbij staan welzijn, flexibiliteit en verbinding centraal. Dit sluit aan bij de actuele trends in kantoordesign, die verder gaan dan conventioneel comfort en praktische vereisten, en de inspiratie vormden voor de nieuwe designoplossingen.

Jesper Wolff, Product Design Manager bij Rockfon, onthult het nauwgezette proces achter het ontwerp van Rockfon® Hub, waarbij de voorkeuren van de eindgebruiker centraal stonden bij elke beslissing. Vervolgens neemt Casper Sparsø, oprichter en Creative Director van AKUART A/S, je mee op de boeiende reis achter de totstandkoming van de akoestische panelen van Rockfon® Canva, waarbij artwork, kleuren en uitzonderlijke akoestiek samenkomen. Teemu Rekonen is Head of Design & Innovation bij Rockfon en gaat in een tweetal video’s in op de grenzeloze mogelijkheden van het modulaire wandpaneel van Rockfon® Lamella en de natuurlijke uitstraling van Rockfon® Senses.

1/1
1/1
1/1
1/1
1/1