PRODUCT ZOEKEN

Privacy statement

ROCKWOOL/ROCKFON International A/S heeft zich geëngageerd uw privacy on-line te waarborgen. Iedere en alle verwerking van persoonlijke informatie die via deze website wordt verkregen zal gebeuren in volledige overeenstemming met de regelgeving vastgelegd in de nationale wetgeving betreffende persoonlijke gegevensverwerking en opgenomen in het hieronder vermelde privacy statement van ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S.

Deze website is eigendom van en wordt uitgegeven door

ROCKFON
(ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S) 
Hovedgaden 501
DK-2640 Hedehusene
Tel: (+45) 46 56 21 22
Fax: (+45) 46 55 40 30
E-mail: info@rockfon.com

Wat verzamelen wij?

Deze website verzamelt informatie op verschillende manieren. Indien u goederen of diensten van ons afneemt zal u gevraagd worden uw naam, e-mailadres, beroep en andere contactgegevens op te geven, die relevant zijn betreffende uw aanvraag. Indien de gevraagde informatie verplicht is in te vullen om verder te kunnen gaan zal dit aangeduid worden met een *. De verzamelde informatie zal enkel gebruikt worden om u te contacteren als onderdeel van de gangbare klantrelatie en u toe te laten gebruik te maken van onze site, diensten of producten.

Opt-In

Onze website biedt gebruikers een mogelijkheid aan tot opt-in, wat betekent dat u zelf beslist of u nieuwsbrieven, speciale aanbiedingen en andere informatie over nieuwigheden, evenementen en diensten, van ons wenst te ontvangen. Marketing aanbiedingen zullen u beschreven worden alvorens de verzameling van gegevens plaatsvindt en uw toestemming zal worden gevraagd alvorens eenderwelk marketing materiaal naar u gestuurd wordt via e-mail. Indien u wenst verwijderd te worden van een mailing lijst en dusdanig geen verdere communicatie betreffende dit specifieke onderwerp wenst te ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@rockfon.com die het woord “Unsubscribe” in het veld ‘onderwerp’ bevat.

Partijen aan wie wij uw informatie vrijgeven

Uw informatie zal niet worden vrijgegeven aan derde partijen tenzij uw uitdrukkelijke toestemming is verkregen of indien de wetgeving een dergelijke vrijgave vereist.

Verbeteringen/aanpassingen

Indien u de informatie, die u ons hebt aangeleverd, wenst te verbeteren, aan te passen of te wijzigen of aanmerkingen heeft betreffende onze verwerking van deze informatie neem dan gerust contact met ons op op bovenvermeld adres, e-mailadres, telefoonnummer of faxnummer.


 

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order