PRODUCT ZOEKEN

Kwaliteit van de binnenlucht

De producten van ROCKFON helpen een aangenaam binnenklimaat te creëren

Over de kwaliteit van de buitenlucht of ventilatie hebben we geen controle. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat onze producten een aangenaam binnenklimaat helpen te creëren.

 • Alle producten van ROCKFON voldoen aan de classificatie E1. Dit garandeert dat ze het beter doen dan de EU-normen voor de uitstoot van formaldehyde.
 • Een representatief deel van onze producten kreeg het Danish Indoor Climate Label (DICL) toegewezen alsook de Finnish Classification of Indoor Climate Label (M1), welke de meest strenge in Europa zijn. • Een selectief aantal ROCKFON producten is getest als Klasse ISO 5 (getest door CERA LABO), en voldoet aan de eisen voor hoogwaardige ‘clean room’ toepassingen.

  Cleanroom classificaties
  ISO 14644–1
  ISO Klasse
  Industriële toepassingsgebieden
  1
  2
  3Micro-elektronica
  4
  5Farmaceutische sector
  6Elektronica en levensmiddelen
  7Auto-industrie en ruimtevaart
  8
  9
 • ROCKFON heeft besloten geen producten te leveren die katalysatoren gebruiken om binnenlucht te reinigen. Studies hebben namelijk uitgewezen dat bij deze reactie ook secundaire emissies vrijkomen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid (WHO 1989, Wolkoff et al 1997).

Declassificatie van steenwol

Declassificatie van steenwol: Alle steenwol van ROCKFON heeft een certificaat als bio-oplosbaar product. Bovendien heeft het International Centre for Cancer Research bevestigd dat ROCKWOOL-steenwol geen kanker veroorzaakt.

De European Certification Board (EUCEB) heeft een certificaat verleend voor de chemische samenstelling van de ROCKWOOL-vezels.

  Product zoeken

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order