PRODUCT ZOEKEN

OVER ONS

ROCKFON biedt akoestische plafond- en wandoplossingen van steenwol

ROCKFON is een toonaangevende leverancier van plafond- en wandoplossingen gemaakt uit steenwol. Steenwol werd ontdekt op Hawaï aan het begin van de 20e eeuw en is een natuurlijk bijproduct van vulkanische activiteiten. Een oneindig hernieuwbare grondstof die overvloedig beschikbaar is.

ROCKFON is een dochteronderneming van ROCKWOOL® International uit Denemarken – ‘s werelds grootste producent van steenwol – met meer dan 75 jaar ervaring. De ROCKWOOL Group is opgericht in 1937 en bestaat vandaag de dag uit 27 fabrieken en biedt werk aan meer dan 9.300 mensen over de hele wereld.

Akoestische plafondtegels van ROCKFON worden gemaakt in vier steenwolfabrieken van ROCKWOOL: in Frankrijk, Polen, Rusland en Nederland. De producten worden verdeeld via verkooporganisaties over de hele wereld.

CREATE AND PROTECT

Wij geloven in de snelheid  en eenvoud waarmee onze akoestische plafond-en wandoplossingen bijdragen aan het ontwerp van mooie, comfortabele ruimtes. Het zijn gemakkelijk te installeren en duurzame oplossingen, die mensen beschermen tegen de gevaren van lawaai en brand.  Onze producten leveren tevens een constructieve bijdrage aan een duurzame toekomst.

“Create and Protect” is ons credo. Het is onze manier van werken.  Hierbij staat de mens en de relatie tussen mensen centraal. Een verhaal van succes en behoud van vertrouwen in elkaar.

Het is onze rots-vaste belofte aan u. Bij ROCKFON draait het om creatie en bescherming – en hierbij laten wij ons graag door u inspireren.

  Product zoeken

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order