PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

woensdag 29 november 2017

Ontdek in onze nieuwe Grid Newsletter alles over de productupdates van onze ophangsystemen

Met veel plezier presenteren wij het eerste nummer van onze Grid Newsletter. Hierin vindt u een aantal updates van onze ophangsystemen en nieuwe oplossingen die esthetiek, flexibiliteit en functionaliteit met elkaar combineren.

Prachtig lichtframe met ongeëvenaard technisch gebruiksgemak

In de nieuwste editie van onze Grid Newsletter tonen we u het nieuwe product dat we exclusief voor ons Rockfon System T24 X™ hebben ontwikkeld. Het montagevriendelijke lichtframe past perfect in het ophangsysteem, met een esthetische en praktische afwerking als resultaat.

De oplossing is in twee verschillende maten verkrijgbaar (600 x 600 mm en 625 x 625 mm) en maakt een gemakkelijke installatie mogelijk van zowel het lichtframe als andere belangrijke technische voorzieningen. Het lichtframe is te combineren met een hele reeks lichtoplossingen van verschillende fabrikanten.

Meer weten over ons prachtige lichtframe

Ontdek meerHet plafond blijft netjes op zijn plaats
De nieuwe Wall Spring FIXT zorgt ervoor dat het plafondpaneel in alle omstandigheden in de gewenste positie blijft zitten. Een perfecte oplossing die gemakkelijk te monteren én te gebruiken is.
 

Gebruiksvriendelijke afdekkapjes garanderen snelle montage
 
Met onze nieuwe afdekkapjes krijgt u een mooie profielafwerking zonder dat u zich druk hoeft te maken over plafondprofielen die in verstek moeten worden bewerkt.
 

Onopvallende ophangconstructie
We hebben twee nieuwe ophangsets ontwikkeld die ideaal zijn voor elke akoestische Rockfon® Eclipse™ oplossing.
 

Onze opwaaiveren houden uw systeemplafond op zijn plaats

We hebben drie opwaaiveren ontwikkeld die u helpen vier belangrijke struikelblokken te overwinnen bij het gebruik van systeemplafonds.

Download

Download onze nieuwe Grid Newsletter en kom meer te weten over onze nieuwe updates.

 


  > ALLE NIEUWSBERICHTEN
  ALLE NIEUWSBERICHTEN

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order