PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

dinsdag 24 maart 2015

Maak uw plafondideeën werkelijkheid in elke kleur

Rockfon Color-all® Special maakt het ontwerpen van een akoestisch plafond in kleur gemakkelijk.

Een droom voor ontwerpers: de nieuwe steenwolplafonds Rockfon Color-all® Special worden aangeboden met een kleurmatchingservice. Zo profiteert u gegarandeerd van de perfecte kleurencombinatie.

De kleur van een plafond nauwkeurig bepalen? Dankzij de nieuwe Rockfon Color-all Special van ROCKFON is giswerk verleden tijd. Ontwerpers halen hun inspiratie voor kleuren uit hun omgeving en uit de voorwerpen die op hun pad komen. Voor Rockfon Color-all Special op de markt kwam, was het niet altijd eenvoudig om deze kleuren weer te geven in een mooi plafond met unieke prestaties. Voortaan beschikken ontwerpers over een betrouwbare en betaalbare oplossing om plafonds te realiseren in de kleuren die ze werkelijk voor ogen hebben.

Telkens weer de perfecte combinatie

Om een perfect huwelijk tussen de plafondpanelen en de roosters te verzekeren, past ROCKFON het gerenommeerde Natural Color System® toe bij elke stap van het productieproces – van de kleurselectie tot de fabricage. De nieuwe plafondpanelen Rockfon Color-all Special hebben een glad oppervlak met een duurzame matte glans, waardoor de kleuren uitstekend tot hun recht komen.

Kenmerkende ontwerpvrijheid

Rockfon Color-all Special kan worden voorgeschreven in een onbeperkt aantal kleuren op maat. Klanten kunnen natuurlijk ook kiezen uit de 34 exclusieve kleuren van het standaardgamma Rockfon Color-all panelen. Bovendien kan Rockfon Color-all Special worden gemonteerd met een zichtbaar, semiverdekt of verdekt profielsysteem in verschillende afmetingen. Dat is pas volledige ontwerpvrijheid.

Gerenommeerde ROCKFON prestaties

Zoals alle steenwoloplossingen van ROCKFON bieden Rockfon Color-all Special panelen een onovertroffen combinatie van exclusieve kleuren en uitmuntende ROCKFON prestaties. Ze garanderen de hoogste geluidsabsorptie uit de A-klasse (0,95 aw) en uitstekende brandveiligheid (A1-klasse).

De panelen zijn vormvast tot 100% relatieve vochtigheid en kunnen worden geplaatst bij alle temperaturen van 0 °C tot 40 °C. Hierdoor zijn de plafonds te monteren nog voor de ramen volledig zijn afgedicht, en dit zonder risico op vervorming.


Meer informatie


> ALLE NIEUWSBERICHTEN
ALLE NIEUWSBERICHTEN

Basket

Samples

    Documentation

      Place order