PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

ROCKFON doneert € 20.000 aan SOS kinderdorpen

In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië organiseerde ROCKFON de kras & win actie ‘Go4Goals’ voor haar klanten. De hoofdprijs was een VIP-reis naar het WK in Brazilië.

Krasten de deelnemers echter een ‘worldcup’ dan betekende dit een schenking van € 1 aan SOS kinderdorpen. Klanten krasten zo in totaal € 15.893 bij elkaar. ROCKFON verhoogde dit bedrag en overhandigde vandaag tijdens Ecobouw een cheque ter waarde van € 20.000 aan SOS kinderdorpen ambassadeur Hans van Breukelen.

Het bedrag komt ten goede aan het SOS kinderdorp in Porto Alegre Brazilië, waar van het geld één familiehuis gerenoveerd gaat worden. Dit SOS kinderdorp is het oudste van Brazilië en dateert van 1967. Het omvat in totaal 13 familiehuizen waarvan er de laatste jaren al een aantal zijn gerenoveerd en gemoderniseerd. Mede met het geld dat door ROCKFON is ingezameld zal het 10e huis worden gerenoveerd. Na renovatie kunnen de kinderen beschikken over nette, moderne woningen die zijn voorzien van prettige leefruimtes, slaapkamers en badkamers.

ROCKFON trots partner van SOS kinderdorpen

Onze klanten iets willen terug geven voor de business die ze met ons doen; dat was het belangrijkste doel van de Go4Goals actie. Maar hoe leuk is het als je ook samen met je klanten in staat bent om anderen iets terug te geven.
De keuze voor SOS Kinderdorpen was snel gemaakt. Als familiebedrijf delen we het geloof dat familieliefde een primaire levensbehoefte is. Daarnaast sprak het ROCKFON aan dat SOS kinderdorpen de mogelijkheid biedt om op een duurzame manier bij te dragen aan de continuering van bestaande projecten. Zo koos ROCKFON in 2012 voor een bijdrage aan de realisatie van een schooltje in Kinshasa en nu voor de duurzame renovatie van een familiewoning in het SOS kinderdorp in Porto Alegre.


  > ALLE NIEUWSBERICHTEN
  ALLE NIEUWSBERICHTEN

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order