PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

EEN PLAFOND EN DE BIJBEHORENDE SPECIFICATIES KIEZEN EENVOUDIGER DAN OOIT

De nuttige informatie en slimme tools op deze gebruiksvriendelijke website maken van een plafond en de bijbehorende specificaties kiezen een inspirerende en aangename ervaring.

Het is de bedoeling om architecten, akoestische experts, ingenieurs, aannemers en verdelers te helpen met de selectie, specificaties en installatie van ROCKFON plafonds en muuroplossingen. Het ontwerp van de website werd onder de loep genomen en afgestemd op smartphones en tablets. Zo kunnen gebruikers de informatie van op eender welke werkplek raadplegen.
De navigatie en de indeling van de informatie zijn volledig herzien om de gebruikservaring te vergemakkelijken en versnellen.

Inspiratie. Selectie. Vereenvoudiging.

De website inspireert de gebruikers via een uitgebreide fotogalerij van uiteenlopende projecten en ontwerptools waarmee ze de installatie van verschillende ROCKFON oplossingen in allerlei soorten ruimtes kunnen simuleren. Om hun keuze te vereenvoudigen, beschikt de website over een nieuwe tool om producten te kiezen en vergelijken. Zo komen gebruikers nog sneller bij het geschikte ROCKFON product terecht voor hun nieuwbouw- of renovatieproject. Stalen bestellen en documentatie downloaden gaat daarnaast ook heel eenvoudig.

 “De meeste klanten zien ROCKFON als een partner, iemand die hen kan helpen om hun project tot een goed einde te brengen door de geschikte plafondoplossing aan te bieden”, zegt Dominque Goven, Area Marketing Manager. “We wilden het gevoel van partnerschap en dienstverlening uitbreiden naar het internet, via een website die onze klanten helpt om hun job te doen. Of ze nu aan hun bureau zitten of onderweg zijn met een smartphone of tablet op zak.”Links

Referentiegalerij
Design tool
Productselector


  > ALLE NIEUWSBERICHTEN
  ALLE NIEUWSBERICHTEN

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order