PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

donderdag 23 augustus 2012

Winnaars Go4Gold naar de Olympische Spelen

Tijdens de laatste week van de Olympische spelen zijn de Nederlandse en Belgische delegatie van winnaars afgereisd naar Londen

Diegene, met een gouden Go4Gold medaille en winnaars van het seconden sparen, bezochten hierbij de atletiek wedstrijden in het grote Olympisch Stadion aan de rand van de hoofdstad.

Go4Gold

De Go4Gold actie, waarbij vele plafondmontagebedrijven actief loten hebben gekrast, werd door het bezoek aan Londen officieel afgesloten. Het was een succesvolle actie: in een jaar tijd zijn er maar liefst 60.000 loten gekrast en vele prijzen uitgedeeld!

SOS Kinderdorpen

Tijdens een groots galadiner werd het bedrag bekend gemaakt dat tijdens de actie verzameld is door de gekraste bronzen medailles. Voor iedere gekraste bronzen medaille werd geld opgehaald voor het SOS Kinderdorpen project in Kinshasa. Met een prachtig eindbedrag van €23.430, door Rockfon verhoogd naar €40.000, is een school gerealiseerd in het kinderdorp.

Op naar Londen

Dit was al een fantastische afsluiting van Rockfon Go4Gold campagne, maar als een echte kers op de taart mochten de gouden medaille winnaars en diegene  die over de gehele periode de meeste seconden hadden gespaard een dag naar de Olympische spelen.

De dag begon voor zowel de Nederlandse prijswinnaars alsmede de Belgische met een bezoek aan het Olympisch Stadion in de hoofdstad Londen. Na wedstrijden te hebben gezien, in meerdere disciplines van de atletiek, werden ook de ‘thuisbasis’ van beiden landen bezocht. Voor de Nederlanders was dit het bekende ‘Holland Heineken Huis’ en voor de Belgische delegatie was dit een bezoek aan het gezellige ‘Belgium House’, waar Rockfon hospitality partner is.

Fantastische ervaring

De reactie van de winnaars die samen met enkele vertegenwoordigers van Rockfon afgereisd waren naar Londen waren immens positief.  Het was voor velen een geweldige ervaring, een bijzondere dag met veel sfeer en gezelligheid.

Een sfeerimpressie en foto's van de reis naar Londen kunt u terug vinden op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/AcousticCeilings


  > ALLE NIEUWSBERICHTEN
  ALLE NIEUWSBERICHTEN

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order