PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

donderdag 20 december 2012

ROCKFON draagt SOS Kinderdorpen een warm hart toe

In het afgelopen jaar heeft ROCKFON samen met haar klanten, als opbrengst van de Go4Gold-actie, het goede doel SOS Kinderdorpen financieel ondersteund.

Nu het einde van het jaar nadert en iedereen in de kerstsfeer begint te raken, heeft ROCKFON gedacht nog iets extra’s te doen voor SOS Kinderdorpen.

Extra opbrengst – digitale kerstkaarten

Dit jaar heeft ROCKFON in plaats van fysieke kerstkaarten, digitale kerstkaarten naar haar klanten en relaties gestuurd. Dit past natuurlijk binnen de duurzaamheidsgedachte, maar tegelijkertijd werden drukkosten bespaard ten gunste van het goede doel en werd er per verstuurde kaart nog eens €1,- vrijgemaakt voor SOS Kinderdorpen.

Extra opbrengst – beursacties Nederland en België

Daarnaast heeft ROCKFON dit najaar als standhouder op de beurzen Plafond & Wand in Nederland en Dag van de Afwerking in België gestaan met een beursactie omtrent het feit dat ROCKFON plafonds gemaakt zijn van duurzame grondstof. Gekoppeld aan iedere deelnemer aan deze beursactie werd steeds een bedrag gereserveerd voor SOS Kinderdorpen.

De opbrengst: €3.000,- !

Partnership

Tom Moons, corporate partnership manager SOS Kinderdorpen België:
“De betrokkenheid en inzet vanuit Rockfon naar SOS Kinderdorpen toe, en specifiek het SOS Kinderdorp in Kinshasa, is hartverwarmend.  Dat was reeds merkbaar op het charity event n.a.v. de Gold4gold-actie, maar ook met het bezoek van Dominique Goven aan het dorp in mei van dit jaar. We zijn dan ook blij en dankbaar dat Rockfon verdere acties blijft opzetten die een verschil betekenen voor weeskinderen in Kinshasa.”


  > ALLE NIEUWSBERICHTEN
  ALLE NIEUWSBERICHTEN

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order