PRODUCT ZOEKEN

NIEUWS

ALLE NIEUWSBERICHTEN

maandag 25 februari 2013

ROCKFON introduceert nieuw magazine en ontwerptool

Onze manier van werken en communiceren is constant aan verandering onderhevig.

Dit beïnvloedt het ontwerp en inrichting van ruimtes waarin we werken. Een toenemende aandacht voor duurzaam ontwerpen daagt fabrikanten van bouwmaterialen voortdurend uit om continu te werken aan vernieuwing en innovatie. Een continue zoektocht naar inspirerende voorbeelden. Om die reden komt ROCKFON met meerdere handige tools die kunnen helpen bij deze zoektocht. Laat u inspireren!

Office Magazine

Het nieuwe ROCKFON office magazine is uit! In het magazine 'Inspired by you' vindt u de laatste trend op het gebied van kantoren, duurzaamheid en gezond binnenklimaat. Daarnaast worden er projecten belicht van inspirerende kantoren uit heel Europa.

Bestel of download dit magazine gratis via onze website.

ROCKFON ontwerptool

ROCKFON komt met een prachtige nieuwe tool op de markt. U kunt nu zelf op deze website ROCKFON plafondoplossingen uitproberen in verschillende ruimtes. Wilt u zien hoe een Krios X edge er uit ziet in een vergaderzaal, welke dimensie Baffles kunnen geven in een atrium of wat de nieuwe kleurrange van ROCKFON kan betekenen voor een ruimte?

Test dan snel de nieuwe ROCKFON ontwerptool!

Inspirerende kantoorprojecten

Op de website van ROCKFON zijn rondom het thema ‘kantoren’ nieuwe projecten belicht. Een verzameling van inspirerende projectvoorbeelden waarbij visueel en functioneel akoestisch comfort hand in hand gaan.

Laat u inspireren door bijzondere kantoren uit heel Europa.


  > ALLE NIEUWSBERICHTEN
  ALLE NIEUWSBERICHTEN

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order