PRODUCT ZOEKEN

Transport, handling en opslag

De eigenschappen van onze producten en verpakkingen garanderen de beste omstandigheden voor het vervoer, het gebruik en de opslag ervan.

Transport

Gedurende transport, dienen de plafondpanelen stevig gestapeld te worden, opdat ze niet aan beschadiging van andere lading blootgesteld worden.

Onze verpakkingen bieden een optimale combinatie van productbescherming en een minimale hoeveelheid verpakkingsmateriaal. De dozen worden gestapeld op pallets geleverd en met stretchfolie of riemen op hun plaats gehouden voor een maximale bescherming. Op de hoeken wordt vaak extra bescherming gebruikt om beschadigingen tijdens het hanteren en het transport te voorkomen.

De producten van ROCKFON worden met de grootste zorg verpakt en beschermd door hoogwaardige verpakkingsmaterialen. Alle verpakkingsmaterialen van ROCKFON-producten zijn recycleer- of herbruikbaar. De krimp- en stretchfolies in polyethyleen zijn vrij van chloor- en zwavelverbindingen.

Handling

De afzonderlijke dozen moeten met zorg worden behandeld en mogen niet vallen. Als u een doos opent, moet u een ondiepe snede maken in de plasticfolie of tape. Zo voorkomt u schade aan de tegels. De tegels moet u met twee handen verticaal optillen en monteren. Textielhandschoenen kunnen lichte sporen nalaten op de panelen tijdens de montage.

We adviseren u om schone handschoenen met een nitril- of PU-coating te dragen bij het installeren van ROCKFON panelen, zodat er geen vuil of vingerafdrukken op het oppervlak achterblijven.

Voor een optimale werkomgeving raden we installateurs aan om altijd de gangbare werkmethodes te gebruiken en de plaatsingstips op onze verpakking te volgen.

Opslag

ROCKFON plafondpanelen moeten dusdanig opgeslagen worden, opdat ze niet blootstaan aan weersomstandigheden. Het vloeroppervlak dient droog, vlak en stevig te zijn. Iedere mechanische beschadiging dient hierbij te worden voorkomen. Er mogen geen zware of scherpe voorwerpen geplaatst worden bovenop de plafondpanelen.

  Product zoeken

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order