PRODUCT ZOEKEN

Verdekt profielsysteemplafonds

Minimalistisch en elegant

Minimalistisch en elegant. Twee termen die perfect omschrijven wat een verdekt ophangsysteem inhoudt. Een verdekt ophangsysteem kan verlaagd, direct gemonteerd of verlijmd toegepast worden. Het ophangsysteem is onzichtbaar. Hierdoor vertonen zelfs plafonds die een grote variëteit aan verlichting, ventilatie en rookdetectors bevatten, een kalm en discreet naadloos aanzicht.

Kantafwerkingen

Kantafwerking B

Directe montage onder het structureel of bestaande plafond door middel van verlijming.

De plafondpanelen zijn niet demonteerbaar.

  

Kantafwerking D

Volledig verdekt profielsysteem waarbij de plafondpanelen demonteerbaar zijn, wat eenvoudige toegang tot installaties in het plenum toelaat.

Door middel van een speciale systeemvariant is het mogelijk de hoofdprofielen op 1800 mm afstand te plaatsen, waarbij minder ophangpunten nodig zijn.

Kantafwerking G

De plafondpanelen worden door middel van plaathaken direct gemonteerd tegen het structurele plafond. Houten latten worden aangebracht om effenheid in het gestructureerde plafond te bekomen alvorens de G-plaathaken (clips) worden aangebracht.

De plafondpanelen zijn niet demonteerbaar.

Kantafwerking X

X-kantafwerkingen zorgen voor een haast naadloze look, waarbij het T24- profielsysteem volledig verdekt wordt. Panelen worden vanaf de onderzijde gemonteerd en kunnen daardoor toegepast worden bij beperkte afhanghoogte.

Ieder paneel is direct demonteerbaar.

Kantafwerking Z

De Z-kantafwerking kan rechtstreeks of op de gewenste hoogte worden gemonteerd. De Z-kantafwerking vormt een scherp uitgelijnd en duidelijk omschreven lijn in één richting en een kleine, bijna monolithische afwerking in de andere richting.

Ieder paneel is direct demonteerbaar.

  Product zoeken

   

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order