PRODUCT ZOEKEN

Semi-verdekt profielsysteemplafonds

Licht en schaduw creëren een opvallende visuele uitstraling

Het spel van licht en schaduw is een belangrijk element in het ontwerpproces. Bijvoorbeeld wanneer de visuele invloed groot is of wanneer speciale effecten gecreëerd dienen te worden. Door een combinatie van de kantafwerking van het plafondpaneel met de breedte en kleur van het ophangsysteem, ontstaan onderscheidende ontwerpen, die bijdragen aan de totale architectuur van de ruimte.

Kantafwerkingen

Kantafwerking Dznl/A

Dznl/A (semi-verdekt profielsysteem in bandraster- of T24-profielen) Systeem bestaat uit zichtbare bandraster- of T24-hoofdprofielen en verdekte Z tussenprofielen. Plafondpanelen zijn volledig demonteerbaar.

De hoofdprofielen worden afgehangen door noniushangers.


Kantafwerking E    
E-kantafwerkingen worden geplaatst in een respectievelijke 15 of 24 mm breed zichtbaar profielsysteem. Sonar E, dB en Krios dB hebben, integenstelling tot de andere ROCKFON panelen, een 7 graden afgeschuinde doorzakkant.

Plafondpanelen zijn volledig demonteerbaar.
   


Kantafwerking M

M-kantafwerking zorgt voor een verdiept uitzicht, maar met een esthetisch kleinere voeg dan de E-kantafwerking. Panelen worden vanaf de onderzijde gemonteerd en kunnen daardoor toegepast worden bij beperkte afhanghoogte.

Ieder paneel is direct demonteerbaar.

  Product zoeken

   

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order