PRODUCT ZOEKEN

Documenten duurzaamheid

Om eenvoudig te kunnen documenteren welke impact het gebruik van verschillende ROCKFON-producten heeft, in verband met certificeringsprogramma's of bouwprojecten met specifieke vereisten, hebben we een aantal duurzaamheidsverklaringen opgesteld voor de meest gebruikte ROCKFON-producten.

Als u een gebouw wilt certificeren volgens LEED®, BREEAM®, DGNB® of vergelijkbaar, kan ROCKFON u hiermee helpen door producten en oplossingen te leveren met gedocumenteerde eigenschappen.

Productduurzaamheidsverklaring

Onze nieuwe productduurzaamheidsverklaringen zijn ideaal voor architecten, bestekschrijvers en gebouweigenaren. De documenten zijn opgesteld met het oog op de grote programma's voor duurzaam bouwen en leveren een duidelijk, goed leesbaar productoverzicht met de relevante gegevens betreffende duurzaamheid.

U kunt het product dat voor u relevant is eenvoudig selecteren en vervolgens downloaden.

Milieuproductdeclaraties (EPD)

Om het milieutechnisch profiel van ROCKFON-producten bekend te maken, hebben we onze bestaande milieuproductdeclaraties (EPD's) vereenvoudigd. Onze twee nieuwe EPD's zijn nu online beschikbaar; de ene voor producten met een hoge en de andere voor producten met een lage dichtheid.

   Milieuproductdeclaraties (EPD) - lage dichtheid

   Milieuproductdeclaraties (EPD) - hoge dichtheid

Gelieve contact op te nemen met uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiger als u de relevante duurzaamheidsdocumentatie die u zoekt niet kunt terugvinden. 

Sustainability brochures 

Gelieve het ROCKWOOL-duurzaamheidsrapport, te downloaden en te lezen voor een uitvoerig overzicht van het engagement van de ROCKWOOL Group ten opzichte van duurzaamheid, onze doelstellingen en ons duurzaamheidsprofiel.

U kunt onze brochures over duurzaamheid downloaden voor meer informatie over ons upcycling-proces en de inzet van ROCKFON voor duurzaamheid.

  Product zoeken

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order